Kezdő kizomba tanfolyamokat terveink szerint ezután is indítunk! Ha a mostani tanfolyam nem megfelelő, nézz be hozzánk később!

A kizomba bárki jelentkezhet! A bemutató óra lényege, hogy mindenki kipróbálhatja, hogy folyik a kizomba oktatás, megtudhatja mi az a kizomba egyáltalán, hogyan táncolják, mik az alaplépések, milyen a hangulat, a csoport, a tanárok, azaz ezen az órán táncolunk együtt!

Az ingyenes bemutató órák rövidebbek mint a normál tanóra azért, hogy óra után lehetőség legyen a bérletvásárlásra vagy kupon beváltásra, elkerülve a következő héten az óra előtti sorban állást!

Bérleteink Budapesten: 4.500Ft-5×60, 8.500Ft – 10x60perc, 12.000Ft – 15x60perc  oktatásra szól! Napijegyek: 1000Ft/60 perc!

A kizomba tanfolyam az adott időpontban és helyszínen marad amíg a résztvevők létszáma ezt megengedi, csak a csoport szintje emelkedik az idő haladtával

A kizombát azoknak is ajánljuk szeretettel, akik még soha nem tanultak semmilyen táncot.

A kizomba mellett tánciskolánkban más táncok elsajátítására is van lehetőség, oktatunk még: bachatat, reggaetont, merenguet, sont, afro-kubai rumbát stb.

Mit hozz magaddal? Mi kell az órára?
– kényelmes váltócipő (lehetőleg sportcipő) esetleg kis törülköző, víz (bár a legtöbb termünknél van büfé!)
– kedvet a tánchoz, a mozgáshoz